Jäsenasiat

Jäsenasiat 2017:

Avustajakoira ry:n varsinaisia jäseniä ovat virallisen avustajakoiran käyttäjät (koirakot), heidän läheisensä (lähiomainen), peesarit (avustajakoirien peesarit) tuomarit (avustajakoirien tuomarit). Muut jäsenet ovat kannatusjäseniä.

Avustajakoira ry:n kannatusjäseneksi voivat liittyä sekä yksityiset henkilöt että yritykset ja yhteisöt. Kannatusjäsenmaksut käytetään yhdistyksen toiminnan tukemiseen, kehittämiseen, tiedotukseen, koulutukseen ja peesaritoimintaan. Kannatusjäsenmaksu vahvistetaan vuosittain vuosikokouksessa, joka on pääsääntöisesti maaliskuussa.

Lasku jäsenmaksun maksamiseen lähetetään pääasiallisesti sähköpostitse. Jäsenmaksun eräpäivä on 30.6.2017.

Jäsen hinnat 2017:

Varsinainen jäsen 20,00 e.

Lähiomainen 20,00 e.

Peesarit 20,00 e.

Tuomari 20,00 e.

Projektijäsenet 20,00 e.

Kannatusjäsenmaksut 50,00 e.

Jäseneksi voit liittyä oheisen lomakkeen kautta. HUOM! Salasana käytössä vain varsinaisella jäsenellä.

Lisätietoja jäsenyydestä saat:

Helena Hanni, sihteeri(at)avustajakoira.fi

Jan Hänninen, janhanni(at)janhanni.org, jäsenmaksut

SALASANAA EI TARVITSE MERKITÄ. OTETAAN KOIRAN KÄYTTÄJILLE MYÖHEMMIN KÄYTTÖÖN.

Jäsenhakemuslomake: